Отзывы о нашей работе

Средняя оценка: 5.0 звёзд (на основе 212 рейтингов)

3.04.2021
добавили возможность добавлять отзывы
о нашей работе.

Быстро и качественно! Спасибо! 100% рекомендую.

Анна Кукленко
16.01.2023

Дуже вдячна компанії за професіоналізм! Замовляла витяг про відсутність судимості з проставленням апостилю та присяжним перекладом. Все швидко, навіть раніше встановленого строку. Всім рекомендую!

Kateryna
10.01.2023

Не первый раз обращаюсь в эту фирму за документами, всегда все очень четко и вовремя. Спасибо за вашу работу.

Ирина
23.12.2022

Дуже дякую за добре виконану роботу. Все було зроблено так, як написано на сайті. Швидко відповідають на повідомлення. Документи були отримані навіть раніше, ніж договірний термін. Однозначно рекомендую. Дякую!

Valentina
09.12.2022

Услуга оказана в полном объеме и в указанный срок. Рекомендую всем

Сергей
16.11.2022

Всё сделано в срок. Всем рекомендую!

Вадим
09.11.2022

Рекомендую скористатися послугами цієї компанії, все зроблено на високому рівні, швидко та якісно. Доставка по адресі. Щиро вдячний за вашу професійну роботу. Успіхів вам.

ОЛЕКСАНДР
05.11.2022

Дуже задоволений якісним та професійним обслуговуванням. Документи доставлені чітко по адресі. Велике дякую за вашу роботу. Рекомендую скористатися послугами цієї компанії.

ОЛЕКСАНДР
05.11.2022

Дуже вдячна за відповідальне відношення,якість зробленої роботи та швидкість відправки документів.
Софія.

Софія Ткач
02.11.2022

Залишилися задоволені послугою. Все якісно і швидко. Кому потрібно звертайтеся, не пошкодуєте, вартість співпадає з якістю . Рекомендую.

Інна Онофрійчук
04.10.2022
Strong Testimonials form submission spinner.
Какое ваше полное имя?
rating fields